Particulieren en gezinnen

Als onafhankelijk makelaar staan wij binnen een vrije markt ten dienste van onze klanten, zowel particulieren als KMO's.

Wij bieden u een parate theoretische kennis, die gekoppeld wordt aan het dagelijks gebeuren binnen de verzekeringsactiviteiten.

Gekoppeld aan een menselijke benadering op basis van uw verlangens en behoeften, in combinatie met scherpe tarieven, is ons onafhankelijk advies onze, en uw, sterkte en zekerheid. 

Eerlijkheid en transparantie dragen wij hoog in het vaandel.

Onze service bij schade wordt geapprecieerd door ons talrijk cliënteel.

De mix binnen dit geheel aanbod, biedt U als klant een vertrouwensrelatie, waarin u de belangrijkste schakel bent.
 

Auto Woning Gezin Rechtsbijstand Pensioen

KMO's

Van klein naar groot, professioneel advies is voor een KMO belangrijk.

Bescherming van goederen, activiteit en personeel zijn van heel groot belang, met of zonder deze elementen staat of valt een onderneming.

Samen met U als ondernemer onderzoeken we uw verlangens en behoeften, en adviseren u op basis hiervan.

Daarom bieden wij diverse pakketten met bonusvoordelen aan voor alle KMO's, op maat. Ook op vlak van pensioenvorming voor de zaakvoerder(s) en personeelsleden, zoals VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen), IPT (Individuele Pensioen Toezegging) en groepsverzekering werknemers, werken wij aan een lage kostenstructuur.

Eerlijkheid en transparantie dragen wij hoog in het vaandel.

Wij luisteren naar U en helpen u in deze specifieke moeilijke materie, en bieden u graag een volwaardig verzekeringspakket aan.

Mijn bedrijf Mijn werknemers Mijn pensioen