Over Haelewyck

Haelewyck Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, welke reeds actief is sedert 1973. Van vader op zoon wordt de zaak verder gezet, Wilfried Haelewyck zette begin de 70-er jaren de eerste stappen in deze sector, in 1996 werd hij opgevolgd door Mario Haelewyck. Na een carrière binnen diverse bedrijven nam Mario de fakkel over en bouwde het kantoor verder uit. Gestart in Bulskamp, werd in 1998 beslist om de zaak verder uit te bouwen in het oude fabriekspand van Verdonck aan de Nieuwstraat te Veurne, waar toen een nieuw kantoor werd gerealiseerd. Sedert 2010 is het kantoor in zijn huidige nieuwe locatie, in een professioneel ingericht kantoor, ten dienste van de klanten.

In 2012 breidden we ons aanbod nog uit door de overname van Mortier Beleggingen. Peter Verdonck versterkte onze ploeg, wij bieden u zijn kennis in verzekerd sparen en beleggen aan. 

Mei 2015 werd ons varia-team nog versterkt door Ines Coene, die samen met Ilse de administratie en offertes voor het varia gedeelte onder hun vleugels nemen. Sedert mei 2020 is Cindy Hauspie ons komen versterken, zo zijn we intussen met vijf om jullie van dienst te zijn !

Het beste onder één dak ! Onze specialisatie in uw voordeel, onafhankelijke benadering, discretie en servicing van uw noden zonder vast verbonden te zijn aan één aanbieder, onze sterkte.

Het kantoor is gelegen aan de Nieuwstraat in het centrum van Veurne, op een boogscheut van de Appelmarkt, naast de bekende bakkerij Dedrie, in het oude fabriekspand van Confiserie Verdonck. Er is ruim voldoende parking op de Appelmarkt.