Over Haelewyck

Haelewyck Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, welke reeds actief is sedert 1973. Van vader op zoon wordt de zaak verder gezet, Wilfried Haelewyck zette begin de 70-er jaren de eerste stappen in deze sector, in 1996 werd hij opgevolgd door Mario Haelewyck. Na een carrière binnen diverse bedrijven nam Mario de fakkel over en bouwde het kantoor verder uit. Gestart in Bulskamp, werd in 1998 beslist om de zaak verder uit te bouwen in het oude fabriekspand van Verdonck aan de Nieuwstraat te Veurne, waar toen een nieuw kantoor werd gerealiseerd. Sedert 2010 is het kantoor in zijn huidige nieuwe locatie, in een professioneel ingericht kantoor, ten dienste van jullie, onze klanten.

In 2012 breidden we ons aanbod uit door de overname van Mortier Beleggingen. Peter Verdonck versterkte hierbij onze ploeg, wij bieden u zijn kennis in verzekerd sparen en beleggen aan. Hierin hebben we ook een ruim aanbod in fiscaal sparen (langetermijn sparen, pensioensparen, IPT, VAPZ, VAPW, RIZIV, gewaarborgd inkomen, ...) en niet-fiscaal sparen (doelsparen).

Ilse Deschodt (aan boord sedert 05/2006) neemt samen met Cindy Hauspie (sedert 05/2020) de administratie en offertes voor het varia gedeelte onder hun vleugels. 

Het beste onder één dak ! Onze specialisatie in uw voordeel, onafhankelijke benadering, discretie en servicing van uw noden zonder vast verbonden te zijn aan één aanbieder, zijn onze sterktes.

Het kantoor is gelegen aan de Nieuwstraat in het centrum van Veurne, op een boogscheut van de Appelmarkt, naast de bekende bakkerij Dedrie, in het oude fabriekspand van Confiserie Verdonck. Er is ruim voldoende parking op de Appelmarkt.