Belegging Tak-26

Belegging Tak-26 :

Een belegging Tak-26 is een belegging via de tak levensverzekeringen. Een Tak-26 belegging is geen termijnrekening én geen spaarrekening. De formule plukt het beste van beide: de kapitaalgarantie en een hoge gegarandeerde intrest van een langetermijnrekening, maar dan mét de vrije beschikbaarheid van uw geld. Bovendien krijgt u een jaarlijks variabele winstdeelname wat het rendement een mooie boost kan geven.

Een Tak-26 is bovendien vrijgesteld van verzekeringstaks en mag meegenomen worden bij de berekening van de notionele intrestaftrek. Voor de belegging van vennootschapsreserves is dit dus een uiterst slimme oplossing.

Zowel vennootschappen, verenigingen als particulieren kunnen beleggen in een Tak-26.

In een Tak-26 kan eveneens in open fondsen (zoals in Tak-23) belegd worden, dit alles in functie van uw verlangens en behoeften en uw beleggersprofiel.

Gezien de hogere liquiditeit (opvraagbaarheid), kan deze belegging gebruikt worden als toevlucht voor uw strategische buffer.  Een buffer als reserve of basis voor een toekomstige investering.

Aan deze belegging zijn er geen kosten verbonden, wel kunnen er in de eerste jaren uitstapkosten voorzien zijn, al naargelang de keuze van het product.

Het rendement is wel onderhevig aan roerende voorheffing.

Voornaamste kenmerken :

  • uw strategische buffer
  • geen kosten
  • wel onderhevig aan roerende voorheffing
  • onder bepaalde voorwaarden liquide (opvraagbaar)

Als onafhankelijk makelaar bieden wij een brede waaier aan van verschillende producten via verschillende maatschappijen.

Wij werken altijd ZONDER INSTAPKOSTEN MAKELAAR (nergens voordeliger) !

Voor ons aanbod neem een kijkje op www.verzekerdsparen.be.

Of contacteer ons voor meer informatie !