Hospitalisatieverzekering

Hospitalisatieverzekering

Dergelijke verzekering dekt de kosten van opname in het ziekenhuis, met inbegrip van dagkliniek.

De gerelateerde kosten van dokter, apotheker, kinesist, binnen 1 maand voor de opname en 3 maanden na de opname worden eveneens terugbetaald.

In de polis is er ook tussenkomst voorzien voor de dokterskosten die gemaakt worden (zelfs zonder opname in de kliniek) ten gevolge van één van de 27 zware ziekten (bvb leukemie, aids, kanker, suikerziekte, ziekte van Crohn, Parkinson, MS, nierdialyse,...)

Elke verzekerde ontvangt een medicard, waarmee de opname kan geregeld worden en waarbij dan het "derdebetalersysteem" wordt toegepast (de fakturen worden rechtstreeks aan de kliniek betaald)

Facultatieve uitbreidingen :
- DELTA :

  • de periode van terugbetaling medische kosten wordt uitgebreid naar 2 maand voor en 6 maand na opname
  • dekking vruchtbaarheidsbehandeling
  • kosten palliatieve zorgen
  • kosten alternatieve geneeskunde

- UNIVERSITAIRE hospitalen :

voor de opname in een beperkt aantal (dure) ziekenhuizen, hoofdzakelijk Universitaire hospitalen, is er een persoonlijk aandeel van 50 % bij een éénpersoonskamer. Dankzij deze optie kan dit persoonlijke aandeel worden vermeden.

De premie hangt af van allerhande factoren, zoals uw leeftijd, de gekozen vrijstelling (eigen gedeelte dewelke u betaalt), actuele gezondheidssituatie, ...

Wij werken samen met de maatschappijen DKV en AG Care binnen deze niche en zoeken steeds de beste oplossing in functie van uw situatie.

Steeds bereid voor een offerte of informatie.

Aarzel niet om ons te contacteren !